Kleding en Webwinkel Ervaringen

De laatste Nieuwtjes over Online Kleding Shoppen

Populaire assieraad symbolen; Het Hart

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden van RVS, zilver en (wit)goud. Een assieraad is een van de meest ‘intieme’ vormen van asbestemming waarbij u de as van uw overleden dierbare – en dus ook de herinneringen aan uw overleden dierbare – letterlijk en figuurlijk dichtbij draagt. Bij de ontwerpen van veel assieraden is symboliek een belangrijke factor en diverse symbolen zijn dan ook erg populair als assieraad thema. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze producten en iedere week gaan we dieper in op een specifiek symbool, ditmaal het hart, dat staat voor een liefdevolle herinnering. UitvaartUniq.nl; Assieraden voor een dierbare herinnering, voor ieder wat wils & voor een Eerlijke prijs.

 

Het hart als symbool.

 

Het hart, als symbool, staat voor symbool voor menselijke emoties en gevoelens in het algemeen. Omdat onze emoties invloed hebben op onze hartslag, bijvoorbeeld het sneller kloppen van het hart bij spanning, werd vroeger gedacht dat alle gevoelens uit het hart voortkwamen. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot de symboliek van het hart, dat al eeuwenlang staat voor liefde en romantiek. De bekende vorm van het ‘valentijnshart’, dat veelvuldig gebruikt worden bij assieraadontwerpen, is ontstaan in de loop van de middeleeuwen. In deze tijd begon met deze hartvorm ook actief te gebruiken als symbool van liefde en romantiek. Een hartvormig assieraad staat dan ook voor een liefdevolle herinnering. Nog steeds speelt het hart een belangrijke rol in spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden op het gebied van liefde & romantiek. U vindt bij UitvaartUniq.nl een brede selectie aan hartvormige assieraden, van RVS askettingen inclusief (goudkleurig en zilverkleurig) hartvormige ashanger, tot prachtige asbedels in de vorm van een hart en zilveren en gouden hartashangers (diverse modellen tevens inclusief zirkonia en diamanten).

 

Bent u op zoek naar een assieraad waarbij het symbool ‘hart’ centraal staat? Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden van verschillende materialen en in verschillende stijlen, groottes en tevens verschillende ‘soorten’ assieraden. Prachtige ashangers, askettingen en asbedels voor een dierbare & liefdevolle herinnering.